Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Henk Schulz .
Na jaren van mijn globale reizen en gewoond te hebben in Zwitserland, Zuid Afrika en Spanje, waarbij ik enorme hoeveelheid inspiratie heb opgedaan, mijn passie voor koken heb kunnen volgen, en bevoorrecht was om te mogen koken in bijzondere keukens met even vele bijzondere gasten,
Na mijn avontuur van de afgelopen 3 jaar in de Achterhoek waar ik eigenaar was van Hotel Restaurant de Gravin van Vorden en Ristorante Il-Conte, ben ik weer terug in Hilversum
Nu Bistro-Spijs waar ik samen met mijn team met veel trots en plezier heerlijke gerechten ga bereiden en serveren aan u onze zeer gewaardeerde gast.
Bistro-Spijs gaat de Itaiaans – Dutch Fusion keuken voeren en dat is niet geheel vreemd.
De Italiaanse keuken kent ongekende hoeveelheden smaken die eerlijk en uitermate smakelijk zijn, neem deze smaken en hussel ze samen met de stevige Nederlandse recepten cq. gerechten dan krijg je de keuken van
Bistro Spijs
Het Italiaanse Dolce Vita gevoel en de Nederlandse nuchterheid lijkt mij een geweldige combinatie.
“ Dolce vita di Olandese “
Bistro Spijs is gevestigd in het geweldige pand aan de Langstraat 94 en is ontworpen door architect
dhr. C.de Groot in 1902 en 2016 verklaard tot gemeentelijk monument Hilversum.
Alleen bij Bistro-Spijs het
“ Dolci vita di Olandese” gevoel
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag : 16.00 tot 23.00 uur
Keuken : 17.30 tot 21.30 uur
Zondag & maandag :Gesloten
Wij verzoekn onze gasten om onze sluitingstijden te repecteren