Menu

Keuken is geopend vanaf 17.30 tot 21.30

( laatse bestelling voor & hoofdgerechten ) 


Antipasti

voorgerechten


Tortino di avocado con gorgonzola (V) €13.50

Avocado terrine / gorgonzolacrème / gekarameliseerde rode ui.


Carpaccio alla griglia - €14.25

Gegrilde MRIJ runderlende / truffel-kruiden / Reypenaer VSOP.


Gravlax di barbabietola e poffertjes con mousse        di trotta -     €15.25

Grappa en rode biet gemarineerde zalm / dille poffertje en forelmousse.

.


Vitello tonato e ravanello - €14.75

Langzaam gegaarde MRIJ kalfslende / tonijn crème/ radijs / Reypenaer VSOP.


Insalata (salades)

Onze salades kunnen ook als maaltijdsalades besteld worden  supplement - €5.00


Pere stufate al Gorgonzola le mandori ( V ) - €13.50

Stoofperen / pikante gorgonzola / geroosterde amandelen



Insalata di gamberoni e pancetta - €15.75

gemarineerde gamba’s / pancetta /  mierikswortel-pomodori saus.


Zuppa (soepen


Crema di sedano e rapa / cipolle masala

caramellate (V) - €9.00

Knolselderij roomsoep / masala - gekarameliseerde uiencompote.


Stracciatella alla romana - €11.50

Dubbel getrokken kippenbouillon / ei & parmezaanse kaas.


Dolci  (nagerechten)


Sgroppino Autunno  - € 7.75

Bosbessen sorbet / rode vodka / prosecco


Tiramisu pan di zenzero con amarene - €9.50

Peperkoek tiramisu/ amarene kersen.


Panna cotta amaretti con salsa di mele - €9.00

Bitterkoekjes roompudding / goudrenetten moes.


Cioccolato brownie e gelatocioccolato bianco /

menta - €10.00

Chocolade brownie / witte chocoladeroomijs / mint crunch.


Tavola con fromagai Itlaliani e Olandesi - €12.50

Italiaanse-Hollands kaasplankje / Sicilaanse vijgen compote.

           

.


Hoofdgerechten

pasta

Wij serveren uitsluitend ambachtelijke  gemaakte verse pasta. Glutenvrij Tagliatelle.  +  €0,50


Ravioli cavalo e pesto (V) - €19.75

Boerenkool / zongedroogde tomaten / pesto / pijnboompitten.


Ravioli Rotondi “ Hutspot “ - €20.50

Hutspot / pittige tomaten-pancetta saus / komijnekaas.


Tagliatelle nero / Tono con aglio

affumicato - €24.75
Gegrilde albacore tonijn / gerookte knoflookolie / gele biet.


Tagliatelle bolognese di agnello - €22.50

Pittige lamsbolognese / geroosterde tuinbonen en pompoen.


Tagliatelle duo Salmone e cipollina -€ 23.50

Verse & gerookte zalm / bieslook witte wijn-roomsaus.


Secondi piatti


Involtino di spinaci e

“Alphenaer” caprino (V) - €22.50

spinazie strudel / Alphenaer geitenkaas / pijnboompitten / tomatencrème.


Tagliata di Manzo con sansa pepe rosa - €26.50

gegrilde MRIJ kalfsribeye/ cognac roze-pepersaus.


Bovino Lepre con Barollo  - €24,50

diamanthaas / Barollo-balsamico jus / geroosterde tomaatjes.


Salmone al forno Pisci con gamberini  - €23.75

gebakken zalmfilet / gamba’s / citroen knoflook-peterselie boter.


Hoofdgerechten worden geserveerd met zoete - kastanje- aardappeltaart -& seizoengroenten.

Contorni (bijgerechten)


Friet met mayonaise  - €5.00

Verse seizoen groenten  - €5.50

Brood en dip  - €4.75

Salade  - €4.00


Heeft u een allergie laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.