Menu
Keuken is geopend vanaf 17.30 tot 21.30
( laatse bestelling voor & hoofdgerechten )
Tortino di avocado con gorgonzola (V) €13.50
Avocado terrine / gorgonzolacrème / gekarameliseerde rode ui.
Carpaccio alla griglia - €14.25
Gegrilde MRIJ runderlende / truffel-kruiden / Reypenaer VSOP.
Gravlax di barbabietola e poffertjes con mousse di trotta - €15.25
Grappa en rode biet gemarineerde zalm / dille poffertje en forelmousse.
.
Vitello tonato e ravanello - €14.75
Langzaam gegaarde MRIJ kalfslende / tonijn crème/ radijs / Reypenaer VSOP.
Insalata (salades)
Onze salades kunnen ook als maaltijdsalades besteld worden supplement - €5.00
Pere stufate al Gorgonzola le mandori ( V ) - €13.50
Stoofperen / pikante gorgonzola / geroosterde amandelen
Insalata di gamberoni e pancetta - €15.75
gemarineerde gamba’s / pancetta / mierikswortel-pomodori saus.
Zuppa (soepen)
Knolselderij roomsoep / masala - gekarameliseerde uiencompote.
Dubbel getrokken kippenbouillon / ei & parmezaanse kaas.
Dolci (nagerechten)
Bosbessen sorbet / rode vodka / prosecco
Peperkoek tiramisu/ amarene kersen.
Bitterkoekjes roompudding / goudrenetten moes.
Chocolade brownie / witte chocoladeroomijs / mint crunch.
Italiaanse-Hollands kaasplankje / Sicilaanse vijgen compote.
.
Wij serveren uitsluitend ambachtelijke gemaakte verse pasta. Glutenvrij Tagliatelle. + €0,50
Boerenkool / zongedroogde tomaten / pesto / pijnboompitten.
Ravioli Rotondi “ Hutspot “ - €20.50
Hutspot / pittige tomaten-pancetta saus / komijnekaas.
Tagliatelle nero / Tono con aglio
affumicato - €24.75
Gegrilde albacore tonijn / gerookte knoflookolie / gele biet.
Tagliatelle bolognese di agnello - €22.50
Pittige lamsbolognese / geroosterde tuinbonen en pompoen.
Verse & gerookte zalm / bieslook witte wijn-roomsaus.
“Alphenaer” caprino (V) - €22.50
spinazie strudel / Alphenaer geitenkaas / pijnboompitten / tomatencrème.
gegrilde MRIJ kalfsribeye/ cognac roze-pepersaus.
diamanthaas / Barollo-balsamico jus / geroosterde tomaatjes.
gebakken zalmfilet / gamba’s / citroen knoflook-peterselie boter.
Hoofdgerechten worden geserveerd met zoete - kastanje- aardappeltaart -& seizoengroenten.
Contorni (bijgerechten)
Friet met mayonaise - €5.00
Verse seizoen groenten - €5.50
Brood en dip - €4.75
Salade - €4.00
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag : 16.00 tot 23.00 uur
Keuken : 17.30 tot 21.30 uur
Zondag & maandag :Gesloten
Wij verzoekn onze gasten om onze sluitingstijden te repecteren